Werkplaats en Magazijn

Werkplaats

Om onbezorgd uw auto te kunnen gebruiken is het belangrijk dat uw auto goed wordt onderhouden. Regelmatig onderhoud biedt extra veiligheid, verlengt de levensduur van uw auto, geeft een hogere restwaarde en vermindert de kans op mankementen. Bovendien geeft regulier onderhoud van uw Mazda u het recht op de gratis Mazda Euro Service.

Voor alle werkzaamheden aan uw auto beschikken wij over goed opgeleide, vakkundige en ervaren autotechnici, die regelmatig door middel van cursussen worden bijgeschoold. Zij werken in een efficiënt ingerichte garage en maken gebruik van professioneel gereedschap en de modernste apparatuur. Onze autotechnici zijn niet alleen goed ingespeeld op Mazda auto’s, maar zij zijn ook gewend om alle werkzaamheden aan elk ander merk auto te verrichten.
Daarnaast weten zij heel goed wat het begrip “Service” richting klant inhoudt! Wij nemen voorafgaand aan de werkzaamheden en de kosten hiervan met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Autobedrijf Nico Bruggink B.V. is een erkend leerbedrijf dat samenwerkt met diverse instituten voor de opleiding van autotechnici.

Onze technische dienstverlening omvat alles wat nodig is om uw mobiliteit zo goed mogelijk te waarborgen:

  • Groot en klein onderhoud
  • Zomer of winter check
  • APK-keuringen eventueel gecombineerd met een onderhoudsbeurt
  • Reparatie en Schadeherstel
  • Wisselen van winterbanden
  • Ruitreparatie of -vervanging
  • Airco check/onderhoudsbeurt
  • Updaten van navigatiesystemen
  • Totaalreiniging van uw auto (Auto reconditioning)

Daarnaast spelen we graag in op uw wensen. Wilt u een herinnering krijgen voor de APK of voor het wisselen van de banden? Geen probleem, wij regelen dat voor u. We kunnen ook uw banden opslaan.

Voor kleine werkzaamheden of een vakantie-, winter-, of airco-check kunt u terecht zonder afspraak. Wij bieden u het gemak van ‘klaar-terwijl-u-wacht’, zodat u snel en veilig uw weg kunt vervolgen. Duren de werkzaamheden iets langer, dan bieden wij u vervangend vervoer of kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Werkplaats afspraak maken

Magazijn

Het magazijn neemt een centrale plaats in binnen ons bedrijf. In dit magazijn hebben we een grote voorraad van alle onderdelen die regelmatig gebruikt worden voor onderhoud en reparatie. Maar ook hebben we daar allerlei accessoires en een grote keuze in winter- en zomerbanden. De magazijnbeheerder zorgt ervoor dat deze voorraad altijd op peil is, zodat de door u bestelde onderdelen zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met het magazijn. Bel 0545 – 271 517.

Onze verschillende services

Maak hieronder uw keus uit één van onze services voor meer informatie.

Verzekering

Bandenwissel

Lease

Werkplaats

Autoschade

Pechhulp

Plus Garantie

Nieuws