Lease en Financiering

Ontdek de mogelijkheden

Mocht u privé of zakelijk auto willen rijden voor een vast bedrag per maand zonder dat u verdere kosten hoeft te maken, dan is dit mogelijk bij Autobedrijf Nico Bruggink B.V. U kunt zo in een auto rijden zonder een grote uitgave in één keer te moeten doen. Ook extra’s en accessoires kunt u in de lease meenemen. Bij leasing en financiering werkt Autobedrijf Nico Bruggink B.V. samen met betrouwbare lease-, financierings- en verzekeringsmaatschappijen.

Wij bieden meerdere vormen van lease en financiering aan voor zowel de zakelijke als de particuliere rijder.

Zakelijk

Operational Lease

Met Operational Lease betaalt u een vast bedrag per maand en hebt u geen onvoorziene kosten meer. Alles wordt geregeld. U hoeft zelf alleen nog maar te tanken. Voordeel is dat u door de fiscus niet als eigenaar wordt aangemerkt en dat de lease-auto niet op uw balans staat. Zo kunt u uw liquiditeitspositie optimaal benutten voor uw onderneming.

Financial Lease

Als u liever optimaal wilt profiteren van de fiscale voordelen, kies dan voor Financial Lease. Dan staat de auto op uw balans en betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving. U bent dan ‘economisch eigenaar’ en dit kan u als ondernemer voordeel opleveren. De BTW kunt u terugvorderen. Bovendien zijn de afschrijvingskosten en de rente aftrekbaar.

Lease - Mazda 2
Lease - Mazda 3
Mazda Financiering

Particulier

Private Lease

Voor de particuliere rijder bieden we Private Lease aan. Zo kunt u elke 2 tot 4 jaar een nieuwe Mazda rijden voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want u hoeft zich nergens meer druk over te maken. U hoeft alleen nog maar te tanken. Zie de speciale Mazda Private Lease pagina op onze website.

Huurkoop

Huurkoop is een lening met een vaste looptijd, rente en maandtermijn. U weet van tevoren waar u aan toe bent. Ook kunt u bij ons uw auto inruilen of een aanbetaling doen. Bij huurkoop leent u precies het bedrag dat de auto kost. U kunt de auto meteen gebruiken alsof die van u is. Zodra de laatste termijn betaald is wordt de auto uw eigendom.

Huurkoop met slottermijn

Als u kiest voor huurkoop kunt u een slottermijn afspreken. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Zo verlaagt u de maandelijkse lasten. Aan het einde van de duur van de lening lost u de slottermijn af.

Persoonlijke lening

Met een Persoonlijke lening komt u niet voor verrassingen te staan. U spreekt vooraf de hoogte van het kredietbedrag en de looptijd van de lening af. De rente staat vast. U betaalt het geleende bedrag terug in vaste termijnbedragen. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening volledig terugbetaald.

Autobedrijf Nico Bruggink B.V. heeft dus altijd een passende oplossing voor u!

Wilt u een adviesgesprek of hebt u vragen? Neem dan contact op met onze Mobiliteitsadviseurs voor een afspraak om te kijken wat bij u past! Bel 0545 – 271 517 of stuur een e-mail aan: verkoop@bruggink.nl.

Neem contact op

Onze verschillende services

Maak hieronder uw keus uit één van onze services voor meer informatie.

Verzekering

Bandenwissel

Lease

Werkplaats

Autoschade

Pechhulp

Plus Garantie

Nieuws