Autoschade

Autoschadeherstel

Als uw auto schade heeft opgelopen, staan onze autotechnici voor u klaar om de schade te herstellen. Daarnaast kunnen we u ook altijd helpen bij het invullen van het schadeformulier.

Autobedrijf Nico Bruggink B.V. kan met haar vakkundige medewerkers en moderne apparatuur alle voorkomende schades aan uw auto herstellen. Of het nu om kleine parkeerschades gaat of om complexe schades. Wij hebben in alle gevallen een oplossing voor u. Vraag ons daarom altijd om advies en om een begroting van de herstelwerkzaamheden.

Kleine parkeerdeukjes en hagelschade waarbij de lak niet is beschadigd kunnen we van binnenuit verwijderen, dus uitdeuken zonder spuiten.

Gaat het om iets grotere schades waarbij ook de lak is beschadigd dan passen we zogenaamde Spotrepair toe. Hierbij wordt de deuk eerst gerepareerd of geplamuurd en daarna wordt dat deel gespoten. Omdat alleen het bewerkte deel wordt gespoten, scheelt dit aanzienlijk in tijd en dus ook in kosten. Spotrepair is niet op alle delen van uw auto toepasbaar en slechts geschikt voor niet al te grote schades.

Bij complexe schades hebt u niet alleen schade aan de carrosserie maar moeten mogelijk ook andere delen van uw auto worden hersteld. Ook hiervoor kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Wij werken onder BOVAG voorwaarden: wij geven garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Dit betekent geen waardevermindering van uw auto en behoud van de fabrieksgarantie op de carrosserie.

Schadeherstel - Autoschade

Ruitschade

Ook ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met garantie op het uitgevoerde ruit herstel. Een sterretje in uw voorruit is vaak nog te repareren en dit is in alle gevallen goedkoper dan een nieuwe voorruit. Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal kosteloos. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u vaak een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij.

In alle schadegevallen behartigen wij uw belangen bij schade-experts en verzekeraars, met wie wij goede relaties onderhouden. Daarnaast kunt u rekenen op een vervangende auto (exclusief brandstof) of op onze haal- en brengservice.

Nadat de herstelwerkzaamheden zijn afgerond, staat uw auto weer gewassen en schoongemaakt voor u klaar. We houden namelijk niet van half werk.

Voor herstel van uw auto- of ruitschade bent u dus bij ons op het juiste adres!

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. Bel 0545 – 271 517.

Werkplaats afspraak maken

Onze verschillende services

Maak hieronder uw keus uit één van onze services voor meer informatie.

Verzekering

Bandenwissel

Lease

Werkplaats

Autoschade

Pechhulp

Plus Garantie

Nieuws