Accessoires voor uw auto

Maak uw Mazda uniek en persoonlijk

Dankzij de ruime keuze aan originele, hoog kwalitatieve Mazda accessoires kunt u uw Mazda naar eigen inzicht persoonlijker maken. Welk model en uitvoering u ook hebt. Wij kunnen u uitgebreid adviseren bij het maken van de juiste keuze. Ook voor diverse oudere modellen zijn er accessoires beschikbaar.

Apple CarPlay

Met Apple CarPlay wordt uw iPhone in het multimediasysteem van Mazda geïntegreerd. Apple CarPlay is nu beschikbaar voor Mazda’s die zijn uitgerust met MZD Connect. Met Apple CarPlay worden de functies van uw iPhone op het ingebouwde beeldscherm van de auto weergegeven. U kunt zo routebeschrijvingen opvragen, telefoongesprekken voeren, berichten versturen en ontvangen, naar muziek luisteren en meer.

Bellen en WhatsAppen kan 100% handsfree. Het systeem is eenvoudig te bedienen met uw stem, dankzij spraakassistent Siri. Dat is niet alleen heel handig, maar ook veilig voor u.

Reservesleutel

Wij kunnen aan de hand van het kenteken of chassisnummer van uw auto een nieuwe op maat geslepen sleutel bestellen. In verband met de startonderbrekingsfunctie op uw Mazda kan het zijn dat deze sleutel bij ons dient te worden geprogrammeerd.

Winterbanden

Winterbanden en All Season banden zijn speciaal gemaakt voor koude en natte weersomstandigheden. Het speciale profiel geeft extra grip op gladde oppervlaktes zoals sneeuw en ijs. Niet elke band/velg combinatie is geschikt voor uw Mazda. Wij kunnen u adviseren welk type band/velg combinatie geschikt is. Zie hier onze speciale pagina over winterbanden.

Zie hier onze speciale pagina over winterbanden.

Wintersport accessoires

U kunt bij ons ook terecht voor diverse wintersport accessoires zoals sneeuwkettingen en dakdragers. Niet alle wintersport accessoires kunnen op uw Mazda worden gemonteerd. Dit is afhankelijk van type en uitvoering.

Wij kunnen u van een deskundig advies voorzien.

Accessoires kunnen we niet alleen voor Mazda’s maar voor alle merken en type auto’s leveren

Voor een deskundig advies op maat en voor onze scherpe prijzen kunt u terecht bij verkoop@bruggink.nl of bel 0545 – 271 517.

Neem contact op

Onze verschillende services

Maak hieronder uw keus uit één van onze services voor meer informatie.

Verzekering

Bandenwissel

Lease

Werkplaats

Autoschade

Pechhulp

Plus Garantie

Nieuws