Service bij Autobedrijf Nico Bruggink B.V.

Al meer dan 60 jaar bestaat Autobedrijf Bruggink. Als dealer van Mazda willen wij u graag in onze showroom alle nieuwe modellen van dit succesvolle automerk tonen voor aankoop of lease. Daarnaast worden met veel plezier en liefde voor het vak auto’s van alle merken onderhouden, gerepareerd en verkocht. U kunt rekenen op een goed advies en reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Hoewel wij de hele dag met auto’s bezig zijn, staan deze niet centraal in onze dienstverlening. Immers, het draait om u. Service betekent voor iedereen iets anders en daarom luisteren we graag en goed naar wat uw wensen zijn.

Wilt u eens langskomen? U bent van harte welkom!

Werkplaats afspraak maken

Verzekering

Bandenwissel

Lease

Werkplaats

Autoschade

Pechhulp

Plus Garantie

Nieuws

Onze verschillende services

Maak hieronder uw keus uit één van onze services voor meer informatie.

Verzekering

Bij verzekeren werken we persoonlijk en betrouwbaar. Er zijn geen kleine lettertjes. U betaalt geen eigen risico als u uw autoverzekering bij ons afsluit en uw auto wordt gerepareerd met originele onderdelen.

Bandenwissel

Gedurende de winterperiode is het raadzaam om op winterwielen te rijden. Winterwielen bieden meer grip op de weg.

Lease en financiering

Wilt u autorijden voor een vast bedrag per maand zonder dat u er naar hoeft om te kijken? Dan kunnen wij u een passend lease-voorstel doen.

Werkplaats en magazijn

Uw auto heeft het goed in onze werkplaats. Omringd door een ervaren team van goed opgeleide technici krijgt uw auto de aandacht die hij verdient.

Autoschadeherstel

Als uw auto schade heeft, staan onze monteurs voor u klaar. Daarnaast helpen we u ook bij praktische zaken zoals het invullen van het schadeformulier.

Pechhulp

Mocht u onverhoopt toch een keer pech krijgen, dan zorgt de gratis Mazda Euro Service snel voor assistentie.

Mazda Plus Garantie

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvangt u via Autobedrijf Nico Bruggink B.V. een uitgebreide fabrieksgarantie.