Home
>
Bezoek een Mazda museum vanuit huis

Bezoek een Mazda museum vanuit huis

28 mei 2020

Nu er niet onnodig gereisd moet worden, bieden wij de gelegenheid om vanuit huis 2 Mazda Musea te bezoeken: één in Augsburg en één in Hiroshima.

MAZDA MUSEUM AUGSBURG

In Augsburg, Zuid-Duitsland, staat het Mazda Classic – Automobil Museum Frey. Hier vind je een prachtige collectie aan historische Mazda’s. Zo staat de legendarische Mazda Cosmo Sport met rotatiemotor er. Maar je vindt er ook de Mazda Pathfinder (een stoere terreinwagen) of de Mazda GB Tricycle. Die driewieler was de eerste echte Mazda!
Klik hier om naar het museum te gaan. Als je linksboven kiest voor “Ausstellung Nord” kom je direct in de hal waar alle auto’s staan (op mobiel: eerst op de drie streepjes klikken en dan op “Ausstellung Nord”).

MAZDA MUSEUM HIROSHIMA

In Hiroshima is waar het voor Mazda allemaal begon. En dit is nog steeds het middelpunt voor Mazda: hier staat het hoofdkantoor, ontwikkelingsfaciliteiten en een grote Mazdafabriek. Hieronder kun je rondkijken in het museum, dat zich ook in Hiroshima bevindt. Je vindt hier heel veel modellen die belangrijk voor Mazda waren, waaronder de iconische RX-7 in een mooie groene kleur.

Het museum is te bezoeken via http://www.mazda.com/mazdaspirit/museum/guide.html

Terug naar overzicht
Neem contact op