DE MAZDA2: VER­RAS­SEND VER­FIJND

De Mazda2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaarduitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger. Heb jij interesse in de Mazda2? Plan dan een proefrit of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

MET € 1.500 VOORRAADKORTING

VERRASSEND VERFIJND: DE MAZDA2

De Mazda2 was al heel aantrekkelijk met zijn rijke uitrusting en Mazda Mild Hybrid, maar met € 1.500 inruilvoordeel is hij helemaal te mooi om te laten staan! Vraag nu een offerte aan.

Offerte aanvragen

MAZDA2 STYLE SELECTED

De Mazda2 Style Selected is bijzonder rijk uitgerust en daarmee extra voordelig. Je geniet van onder andere 16-inch lichtmetalen velgen, MZD Connect systeem met Apple CarPlay en achteruitrijcamera. Je voordeel loopt daarmee op tot wel € 2.450. Vraag nu een offerte aan!

Of rijd zorgeloos voor € 319 per maand met Mazda Private lease.

Offerte aanvragen

DISCLAIMER

Mazda2 2020 vanaf € 17.990. Gemiddeld verbruik Mazda2 2020 van 5,3 tot 5,9 liter per 100 km / van 18,9 tot 16,9 km per liter / CO2-uitstoot van 120 tot 133 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf van een Mazda2 uit voorraad met registratie uiterlijk 31 maart 2021. Niet geldig bij zakelijke/private lease, Style Selected uitvoering of in combinatie met andere acties. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc. Voor gebruik is toestemming verleend. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Aanbod enkel geldig bij uiterste registratie van 31 maart 2021. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig tot 31 maart 2021. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.