DE MAZDA2: VER­RAS­SEND VER­FIJND

De Mazda2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaarduitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger. Heb jij interesse in de Mazda2? Plan dan een proefrit of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

MET € 1.500 KORTING

TE MOOI OM TE LATEN STAAN: DE MAZDA2

De Mazda2 was al heel aantrekkelijk met zijn rijke uitrusting en Mazda Mild Hybrid, maar met € 1.500 korting is hij helemaal te mooi om te laten staan! Vraag nu een offerte aan.

Offerte aanvragen

MAZDA2 STYLE SELECTED

De Mazda2 Style Selected is bijzonder rijk uitgerust en daarmee extra voordelig. Je geniet van onder andere 16-inch lichtmetalen velgen, MZD Connect systeem met Apple CarPlay en achteruitrijcamera. Je voordeel loopt daarmee op tot wel € 2.450. Vraag nu een offerte aan!

Offerte aanvragen

DISCLAIMER

Mazda2 2020 vanaf € 17.490. Gemiddeld verbruik Mazda2 2020 van 5,3 tot 5,9 liter per 100 km / van 18,9 tot 16,9 km per liter / CO2-uitstoot van 120 tot 133 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. De Mazda2 Style Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Kosten rijklaar bestaan uit afleverklaar maken (transport, afleverbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, afleverpakket (mattenset, reservelampenset, veiligheidspakket, brandstof t.w.v. € 50,- incl. BTW) en wettelijke kosten (kentekenkosten (€ 51,10 BTW-vrij) en recyclingbijdrage (€ 35,50).

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Aanbod enkel geldig bij uiterste registratie van 30 september 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.