DE MAZDA2: EEN KLAS­SE APART

De Mazda2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaarduitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger. Heb jij interesse in de Mazda2? Bekijk dan het aanbod of plan direct een proefrit om hem zelf te ervaren.

Offerte aanvragen

NU € 2.000 EXTRA KORTING

MAZDA2: ALLES IS NIEUW, BEHALVE DE PRIJS

Kies je nu voor de Mazda2, geregistreerd in 2019, dan ontvang je € 2.000 korting. De voorraad is beperkt, dus vraag snel een offerte aan.

Offerte aanvragen

MAZDA2 PRIVATE LEASE

Je rijdt een Mazda2 GT-M inclusief metaallak naar keuze voor slechts € 375 per maand!

Offerte aanvragen

DISCLAIMER

Gemiddeld verbruik Mazda2 2018 van 4,9 tot 5,4 liter per 100 km / van 20,4 tot 18,5 km per liter / CO2-uitstoot van 111 tot 124 g/km. De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig op een Mazda2 uit voorraad met registratie in 2019. Zolang de voorraad strekt. Actie niet van toepassing op private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Actie geldig op een Mazda2 uit voorraad met registratie in 2019. Zolang de voorraad strekt. Actie niet van toepassing op private lease of in combinatie met andere acties.

Aanbod Private Lease Mazda2 gebaseerd op looptijd van 54 maanden en 10.000 kilometer per jaar uitsluitend geldig op voertuigen geregistreerd in 2019 en zolang de voorraad strekt. De tarieven zijn incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1598 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0381. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Kosten rijklaar bestaan uit afleverklaar maken (transport, afleverbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, afleverpakket (mattenset, reservelampenset, veiligheidspakket, brandstof t.w.v. € 50,- incl. BTW) en wettelijke kosten (kentekenkosten (€ 51,10 BTW-vrij) en recyclingbijdrage (€ 35,50).