100% OP­GE­LA­DEN: DE MAZDA MX-30

Nu onze 100% elektrische crossover Mazda MX-30 bestellen bij de Mazda dealer betekent dat je het nieuwe jaar elektrisch begint.

Boek nu een proefrit in de Mazda MX-30.

Offerte aanvragen

MAZDA MX-30 PRIVATE LEASE

Zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag doe je met Mazda Private Lease. Je rijdt de Mazda MX-30 al vanaf € 399 per maand.

Offerte aanvragen

LAADPAAL VANAF € 1.598

ALLES-IN-1 LAADOPLOSSING VOOR EEN SPECIALE PRIJS

Laad je Mazda MX-30 op terwijl jij geniet van je nachtrust of rustig op kantoor werkt. Een laadpaal laadt tot wel acht keer sneller dan een klassiek stopcontact en is bovendien veiliger voor je huis, je kantoor én je Mazda MX-30. Ontdek nu het laadpaalaanbod.

Offerte aanvragen

BE­STEL DE MAZDA MX-30 FIRST EDI­TI­ON

Neem nu contact op met je Mazda dealer om de Mazda MX-30 te bestellen en je rijdt hem als een van de eersten. De Mazda MX-30 is verkrijgbaar voor € 33.990 of voor € 399 Private lease. Zakelijk rijd je hem al vanaf € 123 bijtelling.

Meer informatie

DISCLAIMER

Mazda MX-30 vanaf € 33.990. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. De Mazda MX-30 is beschikbaar uit voorraad zolang deze strekt. Mazda Motor Nederland en de Mazda dealer zijn niet aansprakelijk voor deze informatie of het niet kunnen aanvragen/verkrijgen van de subsidie. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.