MAZDA CX-5: NU MET € 2.000 VOOR­RAAD­KOR­TING

Stap in de Mazda CX-5 en ontdek al zijn details. Van zijn krachtige motor en het rijplezier tot aan de standaard rijke uitrusting en het interieur dat puur vakmanschap uitstraalt. Bekijk hier alle aanbiedingen of plan direct een proefrit.

Offerte aanvragen

NU MET € 2.000 INRUILVOORDEEL

STAP IN DE MAZDA CX-5

Ga voor de Mazda CX-5 en profiteer nu van € 2.000 inruilvoordeel! De Mazda CX-5 is bijzonder rijk uitgerust en te mooi om te laten staan. Vraag direct een offerte aan!

Bekijk de brochure

PRIVATE LEASE

MAZDA CX-5 SPORTIVE

Hecht je waarde aan sportiviteit? Kies dan voor de Mazda CX-5 Sportive met een eigen, krachtige ’look and feel‘ dankzij de zwarte velgen en spiegelkappen. In het interieur komt de sportieve flair tot uiting in de stoelbekleding en het rode stikwerk voor allerlei interieurdelen, zoals op het dashboard, het stuurwiel en de deurpanelen. Nu met private lease vanaf € 519 per maand!

Offerte aanvragen

MAZDA CX-5 SIGNATURE

Vraag Mazda designers om een Mazda CX-5 samen te stellen, en dan krijg je de Signature. Een schitterende auto met onder meer luxe bekleding van donkerbruin Nappa-leder en prachtige interieuraccenten van Japans Sen-hout. Het vakmanschap van de Mazda designers zie je ook terug in de accenten van fraai suède. De Mazda CX-5 Signature is met recht een unieke verschijning.

Vraag een proefrit aan

DISCLAIMER

Mazda CX-5 2021 vanaf € 36.990. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 6,7 tot 8,0 liter per 100 km / van 14,9 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 152 tot 182 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf of private lease van een Mazda CX-5 uit voorraad met registratie uiterlijk 31 maart 2021. Niet geldig bij zakelijke lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

*Laadvolume, tot dak met achterbank neergeklapt, inclusief ruimte onder de laadvloer. **Trekgewicht Skyactiv-G 165 6AT

De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.