MAZDA CX-30: EEN NIEUW GE­LUID

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

De nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

Offerte aanvragen

ONTDEK ZIJN NIEUWE GELUID

RIJKLAAR VANAF € 30.490

Kies nu voor de Mazda CX-30. Met een scherpe vanafprijs van € 30.490 rijklaar rijd je in een rijk uitgeruste crossover. Met onder andere Lichtmetalen velgen, LED-verlichting, navigatie, DAB+ radio en veiligheidssystemen zoals dodehoeksdetectie.

Offerte aanvragen

MAZDA CX-30 PRIVATE LEASE

Zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag doe je met Mazda Private Lease. Je Private leased de Mazda CX-30 al vanaf € 435 per maand.

Offerte aanvragen

DISCLAIMER

Mazda CX-30 vanaf € 30.490. Gemiddeld verbruik Mazda CX-30 van 4,4 tot 5,6 liter per 100 km / 22,7 tot 17,9 km per liter / CO2-uitstoot 105 tot 129 g/km. De vermelde NEDC-waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.