Bruggink en de lockdown

Update 12 januari 2021

Als gevolg van de Lockdown van 15 december 2020 gelden bij Autobedrijf Nico Bruggink B.V. de volgende regels:

  • Onze werkplaats blijft open voor alle voorkomende werkzaamheden zoals onderhoud, reparaties, schadeherstel en APK-keuringen. De werkplaats is niet toegankelijk voor onze klanten.
  • Onze showroom is niet geopend voor de verkoop. Voor de aankoop van een nieuwe Mazda of gebruikte auto kunt u echter online en telefonisch bij ons terecht.
  • Wij zullen een gekochte auto graag bij u thuis afleveren. De verkoopadviseur zal dan niet naast u plaatsnemen, maar op gepaste afstand uitleg geven. Na 9 februari kunnen wij u nog uitgebreider voorlichten over uw nieuw aangeschafte auto.
  • Wij kunnen de Mazda of occasion van uw keuze bij u thuis brengen. Op die manier kunt u de auto uitgebreid bekijken. Ook een proefrit op afspraak aan huis behoort tot de mogelijkheden. De verkoper zal echter niet als bijrijder naast u plaatsnemen.

U kunt ook rechtstreeks bellen of appen met onze Verkoopadviseurs Nico (06 83546694) en Menno (06 57060897).

Wij staan voor u klaar!

  • Als u een werkplaats afspraak wilt maken of wijzigen, kunt u dit eenvoudig doen via de knop “afspraak maken” op onze website of kom in acute gevallen gewoon langs.
  • Voor werkzaamheden aan uw auto kunt u via de showroom en via de ingang naast de werkplaats de servicebalie bereiken. Als u wilt wachten tot de werkzaamheden klaar zijn, kunt u dit doen in onze coronaproof koffiecorner.
  • Bij het afleveren van een reeds verkochte auto bij u thuis kunnen wij ook uw inruilauto innemen.

Denkt u er aan dat het dragen van een een mondkapje verplicht is.

Wij passen in ons bedrijf uiteraard de geldende hygiëne richtlijnen toe. Wijzigingen in de maatregelen zullen wij direct doorvoeren. We houden u daarvan op de hoogte.

Neem contact op