Mazda Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen. Mocht je hulp nodig hebben, dan heb je een vast aanspreekpunt bij je Mazda dealer. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Zo rijd je altijd in een gloednieuwe Mazda die perfect bij jou past.

Voordelen van Mazda Private Lease

  • Een nieuwe Mazda rijden
  • All-in rijplezier: o.a. afschrijving, wegenbelasting en verzekering inbegrepen
  • Je kunt overal (onderhoud, schade) voor terecht bij je Mazda dealer

Mazda 2 vanaf
€ 299,- per maand

De Mazda 2 is al te leasen vanaf € 299,- per maand met Mazda Private Lease. Kies zelf het type en de opties, bijvoorbeeld stoelverwarming, lichtmetalen velgen of een Luxe GT-M interieur: nu vanaf € 299,- per maand.

Maak jouw deal

Mazda CX-3 vanaf
€ 333,- per maand

De Mazda CX-3 is tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 333,- per maand met Mazda Private Lease. Bekijk ook de scherp geprijsde, rijk uitgeruste Mazda CX-3 Dynamic. Met onder andere digitale radio, stoelverwarming en navigatie: nu vanaf € 369,- per maand.

Maak jouw deal

Mazda CX-5 vanaf
€ 429,- per maand

Ontdek nu de Mazda CX-5 en rijd zorgeloos voor een vast maandbedrag, tijdelijk vanaf € 429,- per maand. Bekijk ook de zakelijk aantrekkelijke Mazda CX-5 SKYLEASE GT. Met onder andere Bose® audio en lederen interieur: nu vanaf € 479,- per maand.

Maak jouw deal

Wat is Private Lease?

Private Lease betekent dat je een vast maandbedrag betaalt en daarvoor een nieuwe auto rijdt. Je sluit een contract af voor 24, 36 of 48 maanden en een maximaal aantal kilometers per jaar. Na het aflopen van je leasecontract ben je dus geen eigenaar van de auto, maar heb je wel het recht op eerste koop. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, banden, rente, afschrijving en afleverkosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag.

Kom langs of maak een afspraak

Wat betekent Private Lease voor jou?

  • Ik wil een eerste auto rijden

Ben je op zoek naar een eerste auto, of heb je meer ruimte nodig wegens gezinsuitbreiding? Dan kan Private Lease aantrekkelijk zijn, omdat je voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Mazda kunt rijden zonder dat je daarvoor een grote investering hoeft te doen.

  • Ik wil het gemak van een leaseauto behouden

Als je gewend bent aan het rijden in een leaseauto, waarom zou je dat dan veranderen? Kies voor Mazda Private Lease en je rijd een gloednieuwe Mazda tegen een vast maandbedrag, ongeacht je leeftijd.

  • Ik ben ZZP’er

Een gloednieuwe Mazda als Private Lease auto is een visitekaartje voor je bedrijf. Bij Mazda heb je de keuze uit veel modellen en uitvoeringen, dus ook de zeer complete Mazda CX-5 of Mazda6 zijn een optie.

  • Ik heb een mobiliteitsbudget

Voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe auto rijden. Ga je voor de opvallende Mazda CX-3 of kies je liever een sportieve Mazda3? De keuze is aan jou.

Wat kost een auto nou echt?

Bij het bezitten van een auto komen een hoop kosten kijken. In sommige gevallen betaal je bij aanschaf van een nieuwe auto een hogere prijs per maand dan bij het afsluiten van een Private Lease contract.

Vergelijk je bijvoorbeeld de kosten van een vergelijkbaar uitgevoerde B-segmenter met een Mazda2, dan betaal je met Mazda Private Lease een lager bedrag per maand. Daarnaast heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, waardoor je nooit onverwachte onderhoudskosten voor je rekening krijgt.

Wil je precies weten wat een auto nou echt kost per maand, of per jaar? Bereken het dan op Autoweek.nl. Je weet dan precies of het loont om een Private Lease contract af te sluiten.

Kom langs of maak een afspraak

Kies nu voor all-in rijplezier

All-in rijplezier zonder te hoeven tanken? Je rijdt nu de Mazda CX-3 al vanaf € 333,- per maand.

Kies je voor de nieuwe Mazda CX-5, dan rijd je voor een vast maandbedrag vanaf € 429,- per maand.

Maak jouw deal

Mazda Private Lease aanbod: Het Private Lease aanbod, aangeboden door Alphabet Private Lease, is geldig van 1 januari t/m 31 maart 2018 of zolang de voorraad strekt, uiterste registratiedatum 31 maart 2018. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, vervangend vervoer in Nederland na 24 uur, afleverkosten en BTW. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak.