Aanbiedingen van Mazda

Sluit de zomer goed af!

De zomervakantie is weer voorbij, het normale ritme kan weer beginnen. Sluit de zomer goed af met een terug-van-vakantie schoonmaak bij Mazda!

Maak een afspraak

Mazda CX-5
van meer waarde

De Mazda CX-5 is door ANWB verkozen tot meest waardevaste auto. Daarom ontvang je nu € 1.500,- extra inruilwaarde. Dit aanbod geldt ook in combinatie met een gratis trekhaak ter waarde van € 1.220,-, waardoor je voordeel oploopt tot € 2.720,-!

Offerte aanvragen

Nog meer waard

Zowel de Mazda CX-3 en CX-5 zijn door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste auto’s in hun klasse. Omdat te vieren krijg je tijdelijk op veel modellen en uitvoeringen extra inruilwaarde! Van € 1.500,- op Mazda2 tot € 3.000 op Mazda6.

Offerte aanvragen

Nog meer waarde!
€ 2.695,- voordeel

Kies nu voor de volledig uitgeruste en scherp geprijsde Mazda2 Dynamic+ of Mazda CX-3 Dynamic met een voordeel van € 2.695,-

O.a. met navigatie, lichtmetalen velgen, airconditioning en cruisecontrol.

Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen. Bekijk nu het aanbod.

Mazda Private Lease

Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen en speciale acties.

Zakelijke aanbiedingen

Acties geldig bij aanschaf van een Mazda CX-5 uit voorraad met registratie voor 30 september 2018. Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 165 motorisering, vanaf TS-uitvoering. Mazda CX-5 GT Luxury is niet mogelijk in combinatie met het automaataanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Actie geldig bij aanschaf van een Mazda CX-3 uit voorraad met registratie voor 30 september 2018. Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 120 motorisering, vanaf TS-uitvoering. Mazda CX-3 GT Luxury en DYNAMIC is niet mogelijk in combinatie met het automaataanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Inruilwaarde tot € 1.500,- op Mazda2, Mazda MX-5, Mazda CX-5, tot € 2.000 op Mazda3, € 1.500,- op Mazda CX-3 geldig bij particuliere aanschaf van een geselecteerde modellen en uitvoeringen (informeer bij je dealer) met registratie voor 30 september 2018. Inruilaanbod niet geldig in combinatie met andere acties.

De Mazda2 Dynamic+/Mazda CX-3 Dynamic zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 Dynamic+/Mazda CX-3 Dynamic aanbod

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.

Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.

De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.