Mazda6 SKYLEASE Drive

Uitgeschakeld? Kies dan voor de rijk uitgeruste Mazda6 SKYLEASE Drive. Standaard uitgerust met automaat en vele extra’s is deze uitvoering de perfecte partner voor de kilometers die je aflegt, zowel zakelijk als privé. Je bent altijd verbonden met de buitenwereld dankzij DAB+ radio, het navigatie- en multimediasysteem én de WiFi-router (4G) met 12 maanden data abonnement. Ga nu de verbinding aan met de Mazda6 SKYLEASE Drive.

Uitgeschakeld?

Profiteren van vele extra’s en ook nog eens fijn rijden met een automaat? Je profiteert nu van € 4.727,- voordeel op deze rijk uitgeruste en gelimiteerde uitvoering. Vraag snel een offerte aan of ervaar het zelf en plan een proefrit.

Offerte aanvragen

Vele extra’s

De Mazda6 SKYLEASE Drive is rijk uitgerust met onder andere:

– Multimediasysteem met DAB+ radio
– Bose® Premium Audiosysteem
– Navigatiesysteem
– WiFi router (4G) met abonnement van Tele2*
– Traffic Monitoring Camera
– Climate Control
– Lederen stoelbekleding
– Elektrische stoelverstelling
– Parkeersensoren en achteruitrijcamera
– Dodehoekdetectiesysteem

Offerte aanvragen

Mazda6 vanaf € 31.290,-. Gemiddeld verbruik Mazda6: van 3,9 tot 6,3 liter per 100 km / van 25,6 tot 15,9 km per liter / CO2-uitstoot van 104 tot 148 g/km.

De Mazda6 Skylease Drive is verkrijgbaar vanaf € 37.890. De Mazda6 Skylease Drive is in een gelimiteerde oplage van 100 stuks verkrijgbaar en is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Mazda6 Skylease Drive aanbod. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. * 12 maanden data-abonnement (5GB/ dag in NL) in samenwerking met Tele2 Zakelijk. Abonnement eindigt automatisch na 12 maanden. Zie voor de voorwaarden Tele2 Zakelijk: www.tele2.nl/zakelijk/voorwaarden/.

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.

Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.

De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.